Fagforening for selvstændige

fagforening selvstændigNår du skal stifte og drive egen virksomhed, så skal du blandt andet beslutte, hvilken organisation din virksomhed skal være. Skal det være et interessentskab, et enkeltmandsfirma eller skal det være et anpartsselskab? Der er mange spørgsmål, der skal tages stilling, men ikke mindst er de valg vigtige i forhold til, hvordan din virksomhed skal drives og ikke mindst, hvordan du bliver beskattet.

Mange fagforeninger er primært målrettet lønmodtagere, der er i fast arbejde. Der findes dog også fagforening og a-kasser, hvor du kan melde dig ind, hvis du driver din egen virksomhed. Er man lønmodtager, så hjælper en fagforening med emner som overenskomster, løn og arbejdstider. Der er dog også noget, som din fagforening kan hjælpe dig med, hvis du er selvstændig. Den er klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå juridiske problemer af forskellig art. Ydermere så afholder de fleste fagforeninger kurser, der kan være med til at øge dine kompetencer som selvstændig erhvervsdrivende.

Fagforeninger for selvstændige

Det er dog ikke alle fagforeninger, der optager selvstændige. Der er dog også dem, der gør. Blandt dem kan blandt andet nævnes Business Danmark, Frie Funktionærer, Krifa og DANA. Der er forskellige løsninger i de forskellige fagforeninger alt afhængig af, hvilken fase du er i i din virksomhed. Du vil ofte kunne finde en god løsning, hvis du er nyopstartet, ligesom du også kan få en lidt mere skræddersyet løsning, hvis du driver en veletableret virksomhed.

Når du som selvstændig skal ud at finde din fagforening, kan det være svært at beslutte, hvilken du skal vælge. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med her hos Akasse-billig.dk, og derfor har vi samlet alle de bedste a-kasser og fagforeninger. For at gøre det let for dig, har vi sammenlignet de mest populære, ligesom vi også har medtaget dem alle. I oversigten får du alle de nødvendige information, som du har behov for at få, inden du beslutter, hvilken fagforening du gerne vil være medlem af. Du kan finde vores sammenligning ved at klikke på nedenstående knap.

SAMMENLIGN FAGFORENINGER